ЗА БАБА МАРТА

ЗА БАБА МАРТА
Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Кукла с рокличка - плетена мартеница
Ръчно изработена мартеничка - кукла с рокличка, плетена на една кука. Ефектен подарък за момиче или..
 
7,00 лв.
Плетена рокличка с панделка
Ръчно изработена мартеничка - малка бяла рокличка, плетена на една кука с ефектна червена панделка. ..
 
7,00 лв.