Рекламации

В срок от 14 дни след получаване на стоката, както и в момента на получаването след Прегледа пред куриера, клиентът има право да се откаже от стоката, като са спазени следните условия:

  1.  Запазен добър търговски вид - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е била  получена. Стоката не трябва да е употребявана (носена), прана, гладена или преправяна .
  2.  Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или преправяне, гладене, третиране с препарати или машини.
  3.  Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
  4.  Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
  5.  При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.


Вашето желание за отказ от поръчка е нужно задължително да бъде заявено предварително чрез формата за Рекламации в онлайн платформата на www.malkata-moda.com , като посочите номера на Вашата поръчка и причината за отказ, или като се свържете с нас на телефон 0878 47 1552, като в този случай ще трябва да заплатите транспортните разходи по връщането.
Молим Ви да пазите кореспонденцията си като доказателства в случай на възникнали спорове.

Ако желаете да замените артикул от Вашата доставена поръчка, или да Ви бъдат възстановени парите за поръчката след връщане на закупен артикул, моля да попълните формата за Рекламации в онлайн платформата на www.malkata-moda.com  или се свържете с нас на телефон 0878 47 1552, за да уточним подробностите по замяната .
НЕ връщайте сами по куриер артикулите, които желаете да замените, без да сте получили обратна връзка с Нас!

В случай, че сте направили заявка за връщане чрез раздел РЕКЛАМАЦИИ, ние ще се свържем с Вас до 48 часа от подаването й.
Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от Вас и е необходимо да ни върнете поръчката с опцията Преглед и Тест. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.

НЕ връщайте сами по куриер артикулите,
които искате да върнете, преди да сте се свързали с нас.
В раздел ОБЩИ УСЛОВИЯ и РЕКЛАМАЦИИ са описани условията,
на които да отговаря върнатата стока.
Ако  артикула не отговаря на тези изисквания, онлайн магазин www.malkata-moda.com  си  запазва правото да върне стоката на клиента без предупреждение!

С цел запазване на добри взаимоотношения между Клиент и Търговец,
бъдете коректни като спазите описаните условия!
Приятно пазаруване!