Общи условия

      Настоящите "Общи условия" уреждат отношенията между "ММК-84" ЕООД (собственик на www.malkata-moda.com) и потребителите на електронния магазин "Малкото Модно Кралство" (www.malkata-moda.com), наричан по-долу "Сайт".
      "ММК-84" ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление с.Кипра ул.Трети март и ЕИК: 201577964.
      www.malkata-moda.com е онлайн магазин за продажба на бебешки и детски дрехи и аксесоари. Всеки потребител, който използва сайта www.malkata-moda.com се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.
      Всички цени, обявени в сайта са крайни и включват ДДС.
      Цените на стоките не включват доставка до адрес на клиента. Доставката се заплаща допълнително.
      За подробна информация, моля прочетете секцията "ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ".

      За да пазарувате в Малкото Модно Кралство, е необходимо да се регистрирате с имейл и парола, като за да направите валидна поръчка е необходимо да ни предоставите определени данни - имена, адрес, телефон, и-мейл адрес, които ще бъдат използвани за да обработим и изпратим поръчката, и тя да бъде получена от вас. Информацията, подадена от клиентите, е защитена съгласно Закона за защита на личните данни и се обработва в съответствие с неговите разпоредби. С покупката на артикул/артикули от сайта, клиента автоматично дава съгласието си при определени случаи да получава рекламни и информационни и-мейли от www.malkata-moda.com, които промотират сайта или продукти от сайта. www.malkata-moda.com  не предоставя и няма да предоставя личните данни на клиентите си на трети лица за рекламни, промоционални или други цели, и по никакви причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

Клиент, закупил стока от онлайн магазин www.malkata-moda.com  има право да я върне в седем дневен срок след получаването й, както и в момента на получаването след Прегледа пред куриера, само ако са спазени едновременно следните условия:
 
  1. Запазен добър търговски вид - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е   получена.                Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, сглобявана.
  2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или преправяне, боядисване или други промени.
  3. Запазена оригинална опаковка, етикети и други консумативи, в случай, че е имало включени такива.
  4. Запазени са оригиналните документи към поръчката.
  5. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
  6. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
- констатирани липси;
- дефекти на стоката;
- несъответствие с обявения размер;
- несъответствие с обявената търговска марка.

Клиент, закупил стока от www.malkata-moda.com  има право да предяви рекламация в 7-дневен срок от получаването й, в случай на: несъответствие с
поръчаният модел, несъответствие с поръчаният размер или дефект на стоката. При предявяване на рекламация, клиентът може да поиска смяна
на стоката, отстъпка от цената или пълно възстановяване на платената сума за конкретната дреха.

Моля прочетете внимателно условията, описани в раздел РЕКЛАМАЦИИ относно връщането или замяната на артикули и при нужда се свържете с нас!

Информацията, публикувана на сайта, включително снимки и текст, е собственост на "ММК-84" ЕООД. Изрично се забранява копирането на
снимки и/или текст, както и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писменото съгласие на представител на дружеството,
или без поставянето на текст, посочващ откъде е снимката/текста (Например: Източник: онлайн магазин за бебешки и детски дрехи.) 

"ММК-84" ЕООД запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия
ще бъдат публикувани на тази страница. 

Желаем Ви приятно пазаруване!

Етикети:Общи условия